surfinlab.com

surfinlab.com

Wizz Air Budapest Félmaraton 2019

– Szeretem a Budapest Félmaraton pályáját, mert jól belátható az útvonal, ha néha kissé monoton is. Rengeteget segített, hogy együtt futottunk Helennel. Hetvenhat percen belüli időt terveztem és ezt sikerült is megvalósítanom! " A profikat aztán végeláthatatlan sorokban követték azok, akik ezen a napon nem elsősorban az ellenfeleket, inkább a versenytávot – s olykor bizony önmagukat – próbálták meg legyőzni. Túlnyomó többségük sikerrel járt, s életre szóló emlékül őrzi majd ezt a napot. Negyed órával dél előtt indult útjára a 2, 3 kilométeres Lágymányos-kör mezőnye, az útvonalat azoknak alkották, akik még nem állnak készen egy félmaraton teljesítésére, de belekóstolnának az utcai futóversenyek nyüzsgő világába, s át akarták élni Magyarország kedvenc félmaratonjának kitűnő hangulatát. A futók között volt négy olimpiai bajnokunk is, az ökölvívó Kovács Kokó István, a kajakos Dombi Rudolf, az úszó Gyurta Dániel és a vízilabdázó dr. Kiss Gergely futásával nemes cél érdekében, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet részére gyűjtött adományokat.

Semnat

A magyar bajnokság aranyérmese csak néhány méterrel maradt el a kenyai futók mögött: a BEAC futója, Csere Gáspár egymás után másodszor védte meg bajnoki címét a félmaratoni távon. "Volt már könnyebb félmaratonom is, ma a kellemes időjárás ellenére végig szenvedtem – nyilatkozta a magyar bajnok Csere Gáspár. – Rendhagyó volt az idei évem: tavasszal hullámvölgybe kerültem, nehezen épültem fel elhúzódó sérülésemből. Idén megházasodtam, ami jó dolog, de ez is befolyásolta a futásaimat. Ijesztő, hogy ennyit kell szenvedni egy bajnoki címért, de végül is megéri! " A hölgyeknél sorozatban ötödször szerezte meg a bajnoki címet a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola hosszútávfutója, Kácser Zita, aki nagy sprint végén a kenyai Hellen Jepkosgei Kimutai elől szerezte meg a Wizz Air Budapest Félmaraton első helyét. A dobogó harmadik fokára az UTE atlétája, Virág-Erdélyi Zsófia állhatott fel. "Nagyon örülök a bajnoki címnek, mert csak egy hete döntöttem meg az országos csúcsot háromezer méter akadályfutásban, és ezt még nem tudtam teljesen kipihenni – fogalmazott Kácser Zita.

A pesti és a budai alsórakpartot is lezárják vasárnap délelőtt a félmaratoni futóverseny miatt, és további korlátozások is lesznek. Vasárnap reggel nyolctól megint több helyen lesznek lezárások a Wizz Air Budapest félmaratoni futóverseny miatt, még több helyen, mint szombaton voltak. Szakaszosan lezárják az alsó rakpartokat, a Szabadság hidat és az óbudai Árpád fejedelem útját is, emiatt az érintett BKK-járatok közlekedése is megváltozik. A 4-6-os villamosok ellenben sűrűbben járnak vasárnap reggel, hogy könnyebben el lehessen érni a rajtot.

Wizz Air Budapest Félmaraton, páros, trió időmérés Az időmérés szolgáltatója az AGNI-Timing. Az időmérés a rajtszám hátuljára ragasztott UHF chipekkel történik. Olvasd el a chiphasználat tudnivalóit! Rajtszám viselési szabályok: Az időmérés földön elhelyezett időmérő szőnyegek (antennák) segítségével történik, amely körülbelül 2-3 méteres távolságból érzékeli a rajtszámban elhelyezett jeladót. Az időbélyegzés a legerősebb jelsználnál (a szőnyeg feletti áthaladáskor) történik. A sikeres egyéni idők rögzítéséhez kérjük az alábbi szabályok fyelembevételét: A rajtszámot a verseny során vég láthatóan, a has/mell tájékon szükséges viselni. (rajtszámtartó öv megengedett) A rajtszám hátulján elhelyezett chipet ne távolítsák el, ne hajtsák össze és ne szúrják át biztosítótűvel. Mindenki fyeljen arra, hogy a saját rajtszámát viselje a verseny során. Célbaérkezés után kérjük a mérési pontot mielőbb elhagyni. A sikeres csapat idők rögzítéséhez kérjük az alábbi szabályok fyelembevételét: * A váltók a gumival ellátott, a derékon viselhető csapat-rajtszámra rögzítve kapják a chipet, váltáskor ezt kell átadni a következő futónak.

Vasárnap rendezik meg a 36. Wizz Air Nemzetközi félmaraton futóversenyt, ezért számos, a közlekedést érintő korlátozásra kell készülni a fővárosban. A rendezvény idején a fővárost érintő korlátozások miatt érdemes a kötöttpályás közlekedési eszközöket választani - közölte a BKK.

Nevezési tudnivalók Nevezni alapvetően szeptember 6-ig lehetséges. A nevezéssel járó tudnivalókról, a nevezési díjakról ITT érhető el minden információ. Útvonalfilm forrás: BSI – Mozogj Velünk Youtube oldal Segítünk! Éjjel-nappal segítünk a felkészülésben: üzleteinkben a futóversenyig – a felkészülést is támogató – termékeket kedvezményesen kínálunk (persze nemcsak) a futóversenyre nevezőknek! A konkrét akciós termékek megtalálhatóak Pesten és Budán a Manna ABC láncolat összes boltjában, amelyeket figyelemfelhívó táblákkal is jelzünk! A felkészülést szakmai tanácsadással, futótervekkel és közösségi futással is támogatjuk, partnerünk az IronMoreTeam révén. Kövessétek őket a Manna ABC hivatalos FB oldalán! A helyszínen minden földi jóval, frissítőkkel, meglepetésekkel kedveskedünk a futóknak és természetesen a kísérőiknek is, de az ütemezett futást úgynevezett iramfutók is elősegítik – így biztosan mindenki célba ér! Egy kis játék és jókedv! A versenyt népszerűsítő kampány során a Manna ABC hivatalos facebook nyereményjátékokat illetve a nevezést támogató akciókat hirdetünk meg.

wizz air budapest félmaraton 2019 video

Erős Tibor átvette a vezetést a Spartathlonon Ma hajnalban rajtolt el az idei Spartathlon mezőnye, a népes hazai csapattal, és már most óriási sikerrel!

wizz air budapest félmaraton 2019 online

Kizárásra kerülhet az a versenyző, aki többszöri fyelmeztetés ellenére is megszegi a rajtszám viselésére vonatkozó szabályt, továbbá aki nem teljesíti a verseny - szervezők által kijelölt - teljes távját vagy a nevezési lapot pontatlanul nem a valóságnak megfelelő adatokkal illetve hiányosan tölti ki, továbbá a chipet nem rendeltetésszerűen használja. Saját és futótársaik érdekében nem ajánlott a futóknak a táv teljesítése közben bármilyen zene- vagy egyéb lejátszót egyszerre mindkét fülükbe dugva hallgatni, használni! o A verseny a mezőnyben dolgoznak a kerékpáros és motoros szervezők, o illetve szükség esetén a mentő autók. A fülhallgató elnyomja a külső zajokat, így a futó akadályozhatja az előző futótársakat és a munkájukat végző szervezőket, orvosi csapatot. A versenyen görkorcsolyázni, kerékpározni, rajtszám nélkül futni, kutyával futni tilos. A kerékpáros, görkorcsolyás kísérővel induló futót a versenyből kizárhatjuk! A versenyen értékmegőrzést nem vállalunk! A esemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység csak a BSI előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.

Wizz Air Budapest Félmaraton, páros, trió szintidők 2 óra 30 perc nettó idő, (bruttó 2 óra 46 perc, az utolsó elrajtoló rajtidejéhez azodva) Rész szintidők: 6 km-nél 43 perc (a záróbusz tervezett érkezési ideje 9:59) 12 km-nél 1 óra 26 perc (a záróbusz tervezett érkezési ideje 10:42) 18 km-nél 2 óra 9 perc (a záróbusz tervezett érkezési ideje 11:25) A mezőnyt 7 perc 10 mp/km tempóban záróbusz követi. Amennyiben a mezőny utolsó tagja ennél gyorsabb tempóban fut, abban az esetben a záróbusz őt követi. Akit a záróbusz beér, fel kell szállnia. Rajtszámát áthúzzák, a célterületre nem léphet be. Wizz Air Budapest Félmaraton, páros, trió nevezés - díjak és határidők 30. Wizz Air Budapest Félmaraton alap nevezési díj Határidő Nevezési díjak Alap Indult már BSI eseményen Diák nevezés * 65 év fölött Spuri Aranykártya / Futóklub / bővebb info itt olvasható. Ft/fő Ft/fő Ft/diák Ft/fő Ft/fő 2015. 01. 31-10 000 7000 5500 3000 5650 2015. 04. 26-11500 8500 7000 3500 6850 2015. 07. 12-13000 10000 8000 4500 8050 2015.

  1. The mind társasjáték meaning
  2. Trófea grill óbuda
  3. Harry potter szineszek
  4. Wizz air budapest félmaraton 2019 gotesti doc
  5. 36. Wizz Air Budapest Félmaraton (2021-08-29) (táv: 2.3 / 10 / 21km - helyszín: Budapest, Pázmány Péter sétány) | Futónaptár, futóversenyek - 2022, 2023
  6. Wizz air budapest félmaraton 2019 2
  7. Időjárás las vegas homes
  8. Atlétika: egyéni csúcsok a Wizz Air Budapest Félmaratonon
  9. 37. Wizz Air Budapest Félmaraton – SZEOSZ
  10. Wizz air budapest félmaraton 2019 semnat
November 6, 2022, 11:28 am